Szélturbina-lapát javítási tanfolyam: GWO-BR

Szélturbina-lapát javítási tanfolyam:
GWO-BR

A tanfolyam angol nyelven érhető el

A képzési program célja, hogy biztosítsa a hallgatók számára a lapát javításához, valamint a nem biztonságos működés vagy rendellenes paraméterek esetén a kockázatok megelőzéséhez szükséges készségeket.

A hallgatók mindent megtanulnak, amit tudniuk kell a különböző típusú dokumentumok sajátosságainak jobb megértéséhez, a széllapátok ellenőrzéséhez és javításához, a különböző anyagokkal (poliészter, epoxi és vinil-észter gyanták) való munkavégzéshez, valamint a károk biztonságos és hatékony felmérését és javítását tudják elvégezni.


Tanfolyam részletei:
A képzés végén a résztvevők képesek lesznek:

  • Felismerni és biztonságosan használni a munkaeszközöket;
  • Bármelyik típusú javításhoz használt anyagot alkalmazni;
  • Javítások elvégzésére legfeljebb 1,5 m hosszú vízelvezető táblákon;
  • Javítások elvégzésére az elülső élen 1,5 m hosszúságig;
  • Elsajátítják a laminátumok magig történő javításának technikáját;
  • Magcserét tudnak végezni 200 cm2-ig;
  • Felületi javításokat tudnak elvégezni, Töltőanyag, Fedőlakk, Gelcoat;
  • Megfelelően tudja javítani a repedéseket és a rétegvesztést az elülső élen;
  • Tudja használni pengevédő rendszereket, élvédő szalagot

Időtartam: 10 nap
Ára: 2500 Euro


Nemzetközi minősítés:

  • GWO Logo

A Global Wind Organization (GWO) a szélturbina-tulajdonosok és -gyártók egyesülete, amelynek célja a személyzet képzése és a balesetmentes munkakörnyezet támogatása a szélerőmű iparban. A GWO célja, hogy hatékony és auditált közös munkafolyamatokat és legjobb gyakorlati szabványokat vezessen be az egészségre és a biztonságra vonatkozóan minden üzemeltetőnél, ami létfontosságú és szükséges módja a szélerőmű iparban dolgozó személyzet kockázatának csökkentésének.

A GWO megemelte a biztonsági képzés színvonalát az egész iparágban. A GWO tagok háromnegyede az alapképzés legalább 30%-át szabványosította. Több mint 300 oktató rendelkezik GWO képzési tanúsítvánnyal több mint 40 országban, és eddig több mint 100 000 embert képeztek ki.

Ezt a képzési programot a szakmai képzés/oktatás, a lapátjavítás, az energiaipar - szélenergia ágban jelentkező piaci igényekre reagálva fejlesztettük ki. A program a GWO-tagokkal együttműködve készült, a szélturbina generátorok és szélerőművek lapátjainak telepítéséhez, szervizeléséhez és karbantartásához kapcsolódó konkrét kockázatértékelések, esemény- és baleseti statisztikai adatok alapján.


Regisztráljon most!

Kérjük, ellenőrizze a reCAPTCHA-t.

Nálunk adatai biztonságban vannak!


Képzett oktatóink: