Curs de Reparații Pale Eoliene: GWO-BR

Curs de Reparații Pale Eoliene:
GWO-BR

Programul de pregătire este astfel conceput încât să asigure competențele necesare cursanților în repararea palelor în industria eoliană, dar și în prevenirea riscurilor în funcționare, în situația unei funcționări nesigure sau sub parametri nominali. Instruirea este verificată prin baza de date GWO WINDA.

Cursanții învață tot ce au nevoie pentru a interpreta toate varietățile de documente specializate, pentru a efectua inspecții și reparații ale palelor de vânt, pentru a lucra cu diferite materiale (rășini poliesterice, epoxidice și ester vinilice) și pentru a interpreta și repara daunele în condiții de siguranță și eficiență.


Detalii curs:
La sfârșitul programului de pregătire, participanții vor fi capabili să:

  • Cunoască si sa folosească în siguranță echipamentele și uneltele de lucru;
  • Stăpânească toate tipurile de materiale folosite în reparații;
  • Execute reparații la bordul de scurgere până la 1,5 m lungime;
  • Execute reparații la bordul de atac până la 1,5 m lungime;
  • Însușească tehnica de reparații de laminate până la nucleu;
  • Realizeze înlocuirea nucleului până la 200 cm2;
  • Facă reparații de suprafețe, Filler, Top Coat, Gelcoat;
  • Remedieze corect fisurile și delaminările în bordul de atac;
  • Utilizeze in procesul de reparație sistemele de protecție a palei, banda protecție a bordului de atac.

Duration: 10 zile consecutive
Preț: 2500 Euro


Curs Acreditat Internațional:

  • GWO Logo

Organizația Eoliană Globală (GWO) este o asociație de proprietari și producători de turbine eoliene ce are ca scop pregătirea personalului si de a sprijini un mediu de lucru fără accidente în industria eoliană. Un obiectiv al GWO este acela de a implementa la nivelul tuturor operatorilor proceduri de lucru comune eficiente si verificate și cele mai bune standarde de practici pentru sănătate și siguranță, ca o modalitate vitală și necesară de a reduce riscurile pentru personalul care lucrează în domeniul industriei eoliene.

GWO a ridicat standardele de instruire în materie de siguranță în întreaga industrie. Trei sferturi dintre membrii GWO au standardizat 30% sau mai mult din formarea de bază. Peste 300 de formatori sunt certificați pentru a oferi instruire GWO în peste 40 de țări și au instruit peste 100.000 de persoane.

Acest program de pregătire a fost dezvoltat ca răspuns la cererea din piața de profil de pregătire/instruire profesionala, pentru repararea palelor, din industria energetica – ramura energiei eoliene. Programul a fost pregătit în cooperare cu membrii GWO pe baza evaluărilor specifice de risc, a datelor din statisticile privind incidentele și accidentele referitoare la instalarea, service-ul și întreținerea palelor pe generatoarele de turbine eoliene și centralele eoliene.


Înscrie-te la curs!

Te rugam sa validezi CAPTCHA.

Datele tale sunt în siguranță cu noi!


Traineri specializați: